Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα!

Κινητοποιήσεις την Τρίτη 22/12 σε Αθήνα και Χαϊδάρι
«Κανένα εργατικό - λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα» είναι το σύνθημα με το οποίο Σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές παρεμβαίνουν οργανωμένα και μαζικά σε καταστήματα της ΔΕΗ, απαιτώντας να σταματήσουν οι διακοπές λόγω συσσωρευμένων οφειλών που αποφασίζει η εταιρεία, κανένας φτωχός να μη μείνει χωρίς ρεύμα, επειδή δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 22/12, στις 11 π.μ., η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί σωματεία και συνδικαλιστές σε παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30). Καταγγέλλει τις μαζικές διακοπές ρεύματος στις οποίες προβαίνει η ΔΕΗ, υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική, «την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σχεδιάζει νέες εκπτώσεις στο ρεύμα που προορίζεται για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για το κεφάλαιο, η επίθεση στα εργατικά - λαϊκά στρώματα δεν έχει τελειωμό».
Επίσης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις διακοπές ρεύματος στα λαϊκά σπίτια και διεκδικώντας φθηνό ρεύμα για το λαό οργανώνουν οι Λαϊκές Επιτροπές Αιγάλεω, Περιστερίου, Χαϊδαρίου. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη 22/12, στις 9 π.μ., έξω από τον ΔΕΔΔΗΕ (κέντρο διανομής ρεύματος) που βρίσκεται πίσω από το δημαρχείο Χαϊδαρίου (Θερμοπυλών 115 και Επαύλεως 6).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις