Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 2104123466-6944522453-6972250274-6944458673
Site: www.somateioodigon.blogspot.gr



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Συνάδελφοι,

Η εταιρεία Α/Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ προχώρησε στην καταχρηστική και εκδικητική απόλυση του συναδέλφου Πέτρου Αντζούς, Γραμματέα του σωματείου μας με μοναδικό στόχο την συνδικαλιστική του δράση.

Οι κατηγορίες εναντίον του είναι ανυπόστατες και είναι απαράδεκτη η στάση της εταιρείας απέναντι σε εργαζόμενο που εργάζεται επί 18 χρόνια στην ίδια θέση.

Μετά από συνάντηση της διοίκησης του σωματείου μας με εκπρόσωπο της Α/Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ κατά την οποία μας ζητήθηκαν διευκρινήσεις (οι οποίες και εδόθησαν) περιμέναμε την άμεση απάντηση για την ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου.  Αντί γιαυτό οι εκπρόσωποι της εταιρείας εξαφανίστηκαν μην απαντώντας στις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για απάντηση.

Μετά από αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου αποφάσισε κινητοποίηση διαμαρτυρίας στο χώρο δουλειάς του συναδέλφου, (αποθήκες Α/Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην Μάνδρα).

Όπως τονίζαμε και στην καταγγελία για την απόλυση η εταιρεία θα μας βρει μπροστά της με όλα τα μέσα και με κάθε τρόπο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους οδηγούς αλλά και τους εργαζόμενους από κάθε κλάδο να σταθούν στο πλευρό του συνάδελφου μας και να μην επιτρέψουν καμία απόλυση.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις