AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 2104123466-6944522453-6972250274-6944458673
Site: www.somateioodigon.blogspot.gr


ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
Συνάδελφοι: Η απόφαση των αγωνιστικών μπλόκων των αγροτών σε όλη τη χώρα να κατέβουν στην Αθήνα και να διαδηλώσουν ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους.
Οι επαγγελματίες οδηγοί εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα που δίνουν οι μικρομεσαίοι αγρότες σε όλη τη χώρα.  Είναι αγώνας διεκδίκησης  του δικαιώματος της ζωής τους.  Είναι αγώνας που στρέφεται ενάντια στις πολιτικές ΕΕ και Κυβέρνησης που θέλουν να τους ξεκληρίσουν, να τους διώξουν από τη γη τους ώστε να περάσει η παραγωγή στα χέρια λίγων επιχειρηματιών μεγαλοαγροτών.  Οι οδηγοί στηρίζουν τον αγώνα τους.  Είμαστε στο πλευρό τους.  Είναι και δικός μας αγώνας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην πέσουν στην παγίδα του κοινωνικού αυτοματισμού.  Να μην έρθουν σε καμία αντιπαράθεση με τους αγρότες.  Να κλείσουν τα αυτιά τους να μη δώσουν καμία σημασία στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που προσπαθούν να συκοφαντήσουν να διασπάσουν κάθε αγωνιστική κινητοποίηση. Ο αντίπαλος είναι κοινός. Ενωμένοι εργάτες-φτωχή αγροτιά-απασχολούμενοι θα δώσουμε τη μάχη.  Οι απεργιακές κινητοποιήσεις τα μπλόκα δείχνουν τον δρόμο.

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Η μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη με τις μαζικές συγκεντρώσεις σε κάθε πόλη, μας έστειλαν το μήνυμα της ευρύτερης συμμαχίας εργατών, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, γυναικών και νεολαίας.  Μιας συμμαχίας που το δυνάμωμα της θα μας βάλει πιο ορμητικά στο να αποτρέψουμε το νόμο-λαιμητόμο για το ασφαλιστικό και να πάμε πιο δυνατά σε νέες διεκδικήσεις.

Βάζουμε στην άκρη τις ξεπουλημένες ηγεσίες στη ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ και ΠΑΣΕΓΕΣ που πάντα είναι πρόθυμοι σε οποιονδήποτε «κοινωνικό διάλογο» τους καλούν, βάζοντας φρένο σε κάθε οργάνωση στα σωματεία και στην συλλογική αγωνιστική δράση.

Να μην περάσει η διάλυση της
Κοινωνικής Ασφάλισης

Έχουμε τη δύναμη για κλιμάκωση του αγώνα μας, να γίνουμε ένα αδιαπέραστο τοίχος.    Αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή το νόμο-έκτρωμα για το Ασφαλιστικό, απαντάμε με 48ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία.

ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ε.ΟΔ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις