ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της γενικευμένης επίθεσης που δέχεται από τις πολιτικές της Ε.Ε.-Κυβέρνησης η εργατική τάξη έρχεται να προστεθεί και η «τοποθέτηση»-αρπαγή των αποθεματικών και των ταμειακών διαθέσιμων από ασφαλιστικά ταμεία και οργανισμούς στην ΤτΕ.

Το έκτακτο της ανάγκης και η «ενότητα» όλων απέναντι στην κρίση δεν αφορά τους εργαζόμενους.  Πρέπει να σταθούμε σαν τείχος μπροστά στις επιδιώξεις της κυβέρνησης.  Τα χρήματα αυτά είναι του λαού και πρέπει να δοθούν για την άμεση ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.


Οι εργαζόμενοι και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα έχουν υποχρέωση να αντιδράσουν σε τέτοιες αποφάσεις και να καταγγείλουν τα εργοδοτικά συνδικάτα που είτε δίνουν άμεσα την στήριξη τους στα σχέδια της νέας κυβέρνησης, είτε παρουσιάζονται σαν υπέρμαχη του εργατικού αγώνα ξεχνώντας παλιότερες προτάσεις π.χ. ΣΕΟΦΑΕ.

Καλούμε τους συνάδελφους οδηγούς να σταθούν δίπλα στο σωματείο μας ώστε να διεκδικήσουμε την αποκατάσταση των απωλειών, την προστασίας των ανέργων και το δυνάμωμα της πάλης για διεκδικήσεις που θα απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες μας.

Να μην τολμήσουν να αγγίξουν τα αποθεματικά των ταμείων.  Θα μας βρουν μπροστά τους.  Να παρθούν πίσω οι ως τώρα αποφάσεις.

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ – ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Κατεβάστε την ανακοίνωση εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις