Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 2104123466-6944458673-6971683167 - 6938330761
                                             Site: www.somateioodigon.blogspot.gr





Συνάδελφοι,

Καταγγέλλουμε την SIMOS FOOD GROUP για εμπαιγμό και κοροϊδία απέναντι στους εργαζομένους.

Η Εταιρεία πατώντας πάνω στους αντιεργατικούς νόμους που έχει επιβάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα πρώην συνεταιράκια τους ΑΝΕΛ αλλά και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα μαζί με την ναζιστική οργάνωση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που είναι το μακρύ χέρι της εργοδοσίας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ισοπεδώσουν ότι εργασιακό δικαίωμα έχει απομείνει και να ρίξουν και άλλο την τιμή της εργατικής μας δύναμης.

Συγκεκριμένα η Εταιρεία από τη μία έκανε την αύξηση που ορίζει ο νόμος πήγε τον κατώτατο μισθό από τα 587 ευρώ στα 650 ευρώ αλλά από την άλλη τα πήρε πίσω κόβοντας τα επιπλέον καταβαλλόμενα και τα έφερε πάλι στα ίδια επίπεδα (βλέπετε ήταν μεγάλο το ποσό και δεν θα ξέραμε πως να διαχειριστούμε τόσα χρήματα).

Όταν ήρθαμε σε επαφή με την εταιρεία προκλητικά μας είπαν ότι παίρνουμε πολύ περισσότερα από αυτά που θα έπρεπε να πάρουμε ότι είναι καλυμμένη και να πάμε στην Επιθεώρηση Εργασίας αν έχουμε κάποιο πρόβλημα.  Το οποίο φυσικά και κάναμε είδη.

Συνάδελφοι,
Πιστεύουμε ότι έχει έρθει η ώρα να δώσουμε μια μαχητική απάντηση απέναντι στον εμπαιγμό και την κοροϊδία της Εταιρείας και να στείλουμε στα σκουπίδια την απαράδεκτη σύμβαση.
Με αγώνα όλα μπορούν να γίνουν, όπως τους αναγκάσαμε να πληρώσουν Κυριακές και υπερωρίες, μπορούμε να κερδίσουμε και καλύτερη Σύμβαση Εργασίας, Κλαδική Σύμβαση εργασίας που θα καλύπτει τις δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη της επιχείρησης.


Ο μόνος αγώνας συνάδελφοι που πήγε χαμένος
ήταν ο αγώνας που δεν έγινε ποτέ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.ΟΔ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις