ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

«Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους»
Συλλαλητήριο στις 15 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια, αποφάσισαν την Παρασκευή σε σύσκεψή τους φορείς του λαϊκού κινήματος
Με το σύνθημα «Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους», φορείς του λαϊκού κινήματος καλούν στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τη μέρα άφιξης του Προέδρου των ΗΠΑ, Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια.
Η απόφαση πάρθηκε την Παρασκευή, σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η ΕΕΔΥΕ, εργατικά συνδικάτα, σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, σύλλογοι γυναικών, φοιτητικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς του λαϊκού κινήματος.
Στο κάλεσμα συμμετοχής που απευθύνουν στους εργαζόμενους, στους ανέργους, στους συνταξιούχους, στους νέους, σημειώνουν την ανάγκη αυτή να είναι μαζική, για να καταδικαστεί αποφασιστικά η επίσκεψη - πρόκληση του Ομπάμα στην Ελλάδα, να δυναμώσει η παρέμβαση του λαού μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, επεμβάσεις και πολέμους. Για να καταγγελθεί για άλλη μια φορά ο εγκληματικός ρόλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Για να ενισχυθεί η πάλη ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Αλλά και για να εκφράσουν τη διεθνιστική τους αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, υψώνοντας τείχος στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις