ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛ.: 2104123466-6944458673-6971683167 - 6938330761
                                             Site: www.somateioodigon.blogspot.gr



Συνάδελφοι,   

Το σωματείο μας καταγγέλλει την απαράδεκτη στοχοποίηση και επίθεση της επιχείρησης SIMOS FOOD GROUP A.E. απέναντι στον  Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου μας.
Στον συνάδελφο, επιστρέφοντας από άδεια, δόθηκε νέο δρομολόγιο που επιβάλει την παρουσία και χρήση βοηθού για την εκφόρτωση των παραγγελιών στα καταστήματα.

Η εταιρεία αρνείται προκλητικά να παρέχει βοηθό, αρνείται δηλαδή την τήρηση της σύμβασης και σα να μην έφτανε αυτό, τον παραγκωνίζει μην παρέχοντας του έργο σε έναν διαρκή πόλεμο νευρών και δεν του επιτρέπει να βρίσκεται σε φυλαγμένο χώρο της  εταιρείας έως τη λήξη του ωραρίου του εξαναγκάζοντας τον έτσι να παραμένει στο ΙΧ αυτοκίνητο του.

Και αυτή η επιχείρηση χτυπάει πρώτα τους πρωτοπόρους εργαζόμενους για να  επιβάλει «σιγή νεκροταφείου» στο χώρο δουλειάς ώστε να συνεχίσουν όλοι οι οδηγοί να εργάζονται όπως και όσο θέλει κάθε φορά ο εργοδότης,  εκτελώντας παράλληλα με την οδήγηση και χρέη φορτοεκφορτωτή σε υπέρβαρα αυτοκίνητα, να περνάνε τα συχνά εργατικά ατυχήματα χωρίς καμιά συνέπεια, ενώ παράλληλα την υπερωριακή απασχόληση (κατά κανόνα αδήλωτη) να την αμείβει με κουπόνια Σουπερμάρκετ.

Συνάδελφοι,

Επιβάλλεται τώρα να βάλουμε μπροστά τις δικές μας  ανάγκες,  την διεκδίκηση Συλλογικής  Σύμβασης Εργασίας, για μέτρα που θα διασφαλίζουν την υγεία και ασφάλεια μας,  για ωράρια και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Το Σωματείο μας δεν είναι διατεθειμένο να δείξει καμιά ανοχή στον εκφοβισμό των εργαζομένων από την διοίκηση της εταιρίας και τα τσιράκια της, θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους με τη δική μας μαχητική απάντηση!


Για το
Διοικητικό Συμβούλιου του Σ.Ε.ΟΔ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις