Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 2104123466-6944458673-6971683167-6938330761
                                             Site: www.somateioodigon.blogspot.gr

Συνάδελφοι,
Καταγγέλλουμε την εταιρεία SIMOS FOOD GROUP για την εκδικητική απόλυση του συνάδελφου ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ.

Πιο συγκεκριμένα ο συνάδελφος απολύθηκε επειδή όπως υποστηρίζει η εταιρεία, αρνήθηκε να εκτελέσει το δρομολόγιο που του ανέθεσαν.
Ρωτάμε λοιπόν εφόσον αρνήθηκε πώς βγήκε κανονικά στο δρομολόγιο της ημέρας το οποίο είναι συγκεκριμένο  και αυτό εκτέλεσε;
Μήπως όμως δεν ήταν αυτή η αιτία;
Φυσικά και δεν ήταν.

Ο συνάδελφος το προηγούμενο διάστημα που επιχείρησαν ξανά να τον απολύσουν τον μεταφέρανε σε άγνωστο γι’ αυτόν  δρομολόγιο το οποίο δεν αρνήθηκε.  Η αιτία απόλυσης του συνάδελφου είναι η εξής:
Ότι διεκδίκησε το επίδομα αδείας το οποίο δεν πήρε όταν έφυγε με άδεια, βλέπετε όταν ένας συνάδελφος διεκδικεί τα δικαιώματά του είναι έγκλημα για την εταιρεία και τιμωρείται με απόλυση.

Συνάδελφοι,
Σας καλούμε να στηρίξετε τον αγώνα που δίνει το Σωματείο ώστε να ανακληθεί η απόλυση του συνάδελφου ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ και να σταματήσει η τρομοκρατία της εταιρείας προς τους εργαζόμενους.

Εμείς σαν σωματείο ακολουθούμε τις διαδικασίες που προβλέπονται, αν η εταιρεία δεν προσέλθει σε διάλογο για την ακύρωση της απόλυσης, αναλαμβάνει πλέον τις ευθύνες της.

Το Σωματείο μας δεν πρόκειται να αφήσει κανένα συνάδελφο μόνο του απέναντι στα τερτίπια της εργοδοσίας.

Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στο σωματείο τους, να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, να δώσουμε δύναμη στον αγώνα μας για καλύτερες συνθήκες εργασίας, να διεκδικήσουμε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας, που θα ακυρώνει τις συμβάσεις σκουπίδια που κατακρεουργούν ανά πάσα στιγμή το μισθό μας και όλα τα δικαιώματά μας.



Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.
Του Σ.Ε.ΟΔ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις