ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 2104123466-6944458673-6971683167-6938330761
Site: www.somateioodigon.blogspot.gr  

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ
ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
29 ΑΠΡΙΛΗ 2018
Συνάδελφοι,
Στις 29 Απρίλη στις 10.30 π.μ. σας καλούμε να παραβρεθείτε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΟΔ ώστε να κάνουμε μαζί τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να σχεδιάσουμε τη δράση μας για το επόμενο διάστημα.
Η εργατική τάξη, η λαϊκή οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με την σφοδρότερη επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση και το κεφάλαιο.
Διατήρησαν όλους τους αντεργατικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ πρόσθεσαν κι άλλους με τον λογαριασμό να μην έχει τέλος καθώς είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τα 88 προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης.
Με την συμπαράσταση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ περιόρισαν το δικαίωμα στην απεργία. Για να εξυπηρετήσουν τα κοράκια των τραπεζικών ομίλων απελευθερώνουν τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις για χρέη στις τράπεζες και το δημόσιο ακόμα και για 500 ευρώ, στοχοποιώντας την εργατική-λαϊκή κατοικία. Συνεχίζουν τον απαράδεκτο διαχωρισμό των εργαζομένων σε παλιούς και νέους με μισθό 586 και 511 ευρώ για κάτω των 25 ετών και αυτό το ονομάζουν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Συνάδελφοι,
Τη χρονιά που πέρασε το σωματείο μας έδωσε το παρόν σε όλες τις απεργίες και τα συλλαλητήρια που έγιναν για τις συλλογικές συμβάσεις και τους πλειστηριασμούς ώστε να μη βγει καμία λαϊκή κατοικία στο σφυρί. Είχε παρουσία στους χώρους δουλειάς και έκανε παρεμβάσεις με την Επιθεώρηση Εργασίας στις εταιρείες που έχουμε μέλη του σωματείου.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούμε Συλλογικές Συμβάσεις που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας, με μισθό στα επίπεδα της τελευταία κλαδικής σύμβασης, με 8ωρο 5μερο για όλους τους οδηγούς, με αυστηρή τήρηση των όρων υγιεινής και ασφάλειας που θα βάζουν τέλος στα υπέρβαρα και κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα.

Συνάδελφοι,
Δεν πρέπει να ακολουθήσουμε τη λογική της ταξικής συνεργασίας που επιβάλουν κυβέρνηση-μεγαλοεργοδοσία και ο κυβερνητικός-εργοδοτικός συνδικαλισμός. Έχουμε τη δύναμη να αντισταθούμε σ΄ αυτή την επίθεση. Να ακυρώσουμε στην πράξη κάθε νόμο που χτυπά την εργατική τάξη, την λαϊκή οικογένεια, δυναμικά-μαζικά μέσα από το σωματείο και τον οργανωμένο αγώνα.

Για τον απολογισμό και σχεδιασμό δράσης
σας καλούμε στην

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
στις 29 ΑΠΡΙΛΗ και ώρα 10.30 π.μ.
στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21-Πειραιάς)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις