Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 2104123466-6944458673-6972250274-6944522453
Site: www.somateioodigon.blogspot.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Συνάδελφοι,
 10 μέρες τώρα το συνδικαλιστικό εργατικό κίνημα γίνεται μάρτυρας της απαξίωσης του κινήματος μέσα από τις αρχαιρεσίες του «Σωματείου Εμπορίου Τροφίμων και SuperMarket Αθηνών».
 Είναι στην ουσία ένας εργοδοτικός μηχανισμός που προωθεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου μέσα στους εργαζόμενους.
 Καταγγέλλουμε την προσπάθεια που κάνουν για την διαμόρφωση στον συσχετισμό δυνάμεων σε ομοσπονδία και ΓΣΕΕ, ενώ το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από διευθυντικά στελέχη και κυβερνητικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ που υποχρεώνουν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες χωρίς καν να είναι μέλη, ενώ διατηρούν παράλληλα μητρώο.
 Η «ένωση» αυτή πραγματοποιεί εκλογές χωρίς Γενική Συνέλευση των μελών, χωρίς ούτε καν μια ανακοίνωση. Υποχρεώνουν τους εργαζομένους σε συμμετοχή μέσα από την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό.
 Το Σωματείο μας καλεί τους συναδέλφους, τους εμποροϋπαλλήλους, όλους τους εργαζόμενους να καταγγείλουν στα συνδικάτα τους την διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών, να εμποδίσουν την κατάφορη παρέμβαση της εργοδοσίας στη λειτουργία του σωματείου.
 Καλούμε κάθε τίμιο εργαζόμενο κάθε τίμιο συνδικαλιστή να σηκώσει φράγμα αντίστασης σε κάθε προσπάθεια ελέγχου των συνδικάτων από την εργοδοσία-κυβέρνηση.

  Για το
Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου