Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 2104123466-6944458673-6972250274-6944522453
Site: www.somateioodigon.blogspot.gr


Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία ΚΑΣΟΥΔΑΚΗΣ προχώρησε στην καταχρηστική και εκδικητική απόλυση του συναδέλφου Κώστα Ζεμπίλα.

Η Εταιρεία δικαιολόγησε την απόλυση του συναδέλφου ότι άργησε να παραδώσει ένα φορτίο γιατί κοιμόταν, παραβλέποντας ότι ο συνάδελφος Κώστας Ζεμπίλας αλλά και όλοι οι οδηγοί της εταιρείας εργάζονται καθημερινά ξεπερνώντας τα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Η Εταιρεία εξέλαβε την ανοχή των συναδέλφων ως αδυναμία καθώς συχνά-πυκνά οι εργοδότες δηλώνουν ότι οι οδηγοί είναι αναλώσιμοι.

Ο τρόπος που λειτουργεί η Εταιρεία ΚΑΣΟΥΔΑΚΗΣ είναι γνωστός, οι παραβάσεις για ωράρια και υπέρβαρα είναι αμέτρητες, τα ατυχήματα συχνά με τελευταίο συμβάν του συνάδελφου στον Κορινό.  Δεν θα γίνουμε εμείς τα επόμενα θύματα για τα κέρδη της εταιρείας.

Συνάδελφοι,

Καλούμε όλους τους συνάδελφους οδηγούς να βάλουμε ένα τέλος στην ασυδοσία της εργοδοσίας που έχει καθιερώσει τα εξοντωτικά ωράρια, αδιαφορώντας για τις ζωές των συναδέλφων οδηγών. Να σταθούμε όλοι στο πλευρό του συναδέλφου μας και να μην επιτρέψουμε καμία απόλυση.

Είναι ώρα συνάδελφοι τώρα να ενισχύσουμε το σωματείο μας, οργανωμένα-δυναμικά, να δώσουμε τη δική μας αγωνιστική απάντηση στην αισχρή τακτική της εταιρείας. 


Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσης
του συνάδελφου Κώστα Ζεμπίλα. 
Σε διαφορετική περίπτωση θα βρουν μπροστά τους
όλες τις δυνάμεις μας που με όλα τα μέσα
και με κάθε τρόπο θα δώσουμε την μάχη
για να υποχρεώσουμε την εταιρία να πάρει πίσω την απόλυση.


Το
Διοικητικό Συμβούλιο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις