Παράσταση διαμαρτυρίας 15/04/2015

Συνάδελφοι: Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλεί σε διάλογο τους «κοινωνικούς εταίρους» για το θέμα της σταδιακής αύξησης του κατώτατου μισθού και τις εργασιακές σχέσεις.  Την ίδια ώρα που τα βασικά θέματα διαπραγματεύσεων με την τρόικα που την ονόμασαν «θεσμούς» είναι τα εργασιακά και το ασφαλιστικό, ενόψει του νέου μνημονίου-γέφυρα ή όπως αλλιώς θα το ονομάσουν.  Το κοροϊδιλίκι σε όλο του το μεγαλείο.


Εμείς οι οδηγοί βλέπουμε τα προβλήματα μας καθημερινώς να πολλαπλασιάζονται.  Η ανεργία, η απλήρωτη δουλειά, οι ατέλειωτες ώρες στο τιμόνι είναι εδώ.  Η μαύρη ανασφάλιστη εργασία θερίζει είναι εδώ. Η μνημονιακοί νόμοι που τσακίζουν εργασιακά-ασφαλιστικό είναι εδώ.  Δεν έφυγαν μαζί με την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 

Συνάδελφοι: ας μην πέσουμε στην παγίδα, ακόμη μια φορά, περιμένοντας να μας σώσουν οι νέοι σωτήρες που τάζουν λαγούς με πετραχήλια.  Ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με αγώνα. 

Σας καλούμε να δώσετε μαζικά-δυναμικά το παρόν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας και να απαιτήσουμε την άμεση επαναφορά με νόμο του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ ως ελάχιστη βάση διαπραγμάτευσης και να επανέλθουν στα επίπεδα του 2009 οι κλαδικές συμβάσεις.



Καλούμε τους συναδέλφους οδηγούς
σε παράσταση διαμαρτυρίας
στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29-Αθήνα
την Τετάρτη 15 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί





ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ – ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ


Κατεβάστε την ανακοίνωση εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις