ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να δώσουν μαζικά το παρών στην 1η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΝΕΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ που θα γίνει την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.


Συνάδελφοι: Τα προβλήματα που υπάρχουν στον κλάδο εξακολουθούν να είναι εδώ.  Η ανεργία, η μαύρη ανασφάλιστη εργασία, οι απλήρωτες ατέλειωτες ώρες πάνω στο τιμόνι, οι μισθοί πείνας είναι εδώ.  Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί των εργοδοτών με όπλο την απειλή απόλυσης είναι εδώ.  Αυτά τα ζητήματα μας καίνε.
Αυτά πρέπει να έχουμε στο στόχαστρο της πάλης μας.  Γιατί έχουμε χρέος-καθήκον στις οικογένειες μας, στα παιδιά μας, στον ίδιο μας τον εαυτό, να σταθούμε όρθιοι και να αγωνιστούμε για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης.  Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με ένα δυνατό σωματείο ενταγμένο στο ταξικό εργατικό κίνημα.  Σωματείο εργαλείο στα χέρια των οδηγών που θα δίνει τις μάχες για τη λύση των προβλημάτων μας.


Καλούμε όλους τους συναδέλφους από κάθε είδους επαγγελματικό όχημα να οργανωθούν στο ΝΕΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.  Οι γνώσεις-οι προτάσεις-ο έλεγχος από όλους είναι συστατικά που θα κάνουν το σωματείο καλύτερο.  Οι παλαιότεροι οδηγοί με την πείρα τους και οι νεότεροι με τον δυναμισμό τους να μπουν στην δράση ώστε το ΝΕΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ να γίνει πραγματικά κάστρο αντίστασης και αντεπίθεσης.  Για να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 στις  10.30 π.μ.
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

(Ομηρίδου Σκυλίτση 19 – 3ος όροφος)

Κατεβάστε την ανακοίνωση εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις